U bent hier

BABY born® Interactive Doll 'Ethnic' -

BABY born® Interactive Doll 'Ethnic' -
€49,99

'BABY born® is zooo schattig! Nog maar pas geboren en nu al smelten alle harten als ze dit zonnestraaltje zien.
Haar negen functies, waar geen batterijen voor nodig zijn, maken het moeder/kind-rollenspel nog spannender en levensechter. Ze kan uit haar flesje drinken en haar BABY born®-pap met een lepel eten van haar bord. Wat erin gaat, moet er natuurlijk ook weer uit, dus ze kan in haar luier plassen en op het potje gaan.
BABY born® Etnisch kan haar armen, benen en hoofd bewegen en is dol op water. Als ze heel erg moe is van al het spelen, huilt ze echte tranen. Maar als je haar de speen geeft, sluit ze snel haar ogen en valt vredig in slaap.
De set basisartikelen omvat een paarse romper en een mutsje.

• BABY born® Interactive 'Etnisch'

• Met negen levensechte functies voor nog meer plezier
• Afwisselend (rollen) spel met BABY born® stimuleert de verbeelding en ondersteunt aantoonbaar sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie
• Geen batterijen vereist
• Met veel accessoires: een rompertje, een muts, een bord met lepeltje, een portie pap, een flesje, een potje, een luier, een speen met touwtje en clip, een geboortebewijs en een vriendschapsarmband elk voor het meisje en haar pop
'

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd detail: 
3j+

Afmetingen

33 x 18 x 38 cm
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons