U bent hier

41183 De wrede draak van de Goblin-koning

41183 De wrede draak van de Goblin-koning
€27,99

Vlieg mee op de rug van Ashwing, de draak die de goblinkoning met zijn mentale kracht bestuurt, en ga op jacht naar kristallen om het portaal mee te activeren! Pluk met Ashwings klauw mamabeer Blubeary uit de grot die ze samen met Lil' Blu aan het onderzoeken is en laat Jimblin de goblin dynamiet gebruiken om de grot open te blazen en het speciale kristal te vinden. Leg het kristal in de kooi op de rug van Ashwing en vlieg ermee terug naar het fort van de goblinkoning!

aantal stuksjes: 339

Beleef spannende nieuwe avonturen in Elvendale met Cronan Darkroot, de goblinkoning, die op zoek is naar kristallen om zijn boosaardige portaal mee te activeren. Vlieg mee op de rug van Ashwing met een kooi voor kristallen en beweegbare vleugels met grijpklauwen. Ontdek de kristalgrot met verstopplek voor Lil' Blu en 'explosie'-functie om het kristal te onthullen. Inclusief een minipoppetje, een goblin, een mamabeer en een jong beertje.

* Inclusief goblinkoning-minipoppetje plus Ashwing de aarde-draak, Jimblin de goblin, Blubeary en Lil' Blu.
* Ashwing heeft beweegbare vleugels, grijpklauwen en plaats op haar rug voor de goblinkoning en voor Jimblin, plus een kooi voor de kristallen.
* Bij de set hoort ook een kristalgrot met plaats voor Blubeary en Lil' Blu aan de zijkant en een 'explosie'-functie die het kristal onthult.
* Verstop Lil' Blu op de geheime plek in de grot.
* Vang Blubeary de mamabeer in de grijpklauw van Ashwing.
* Stuur Jimblin naar de grot met de instructies om die op te blazen en verover het kristal.
* Leg het kristal in de kooi op Ashwings rug en vlieg ervandoor.
* Accessoire-elementen: kristal, kooi, dynamiet, bessen, een tegel met instructies en de magische staf van de goblinkoning.
* Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 8-12 jaar.
* Bij een aantal andere LEGO® Elves sets vind je nog meer ondeugende goblins.
* Ashwing is ca. 12 cm hoog en 31 cm lang en heeft een spanwijdte van ca. 38 cm.
* De kristalgrot is ca. 6 cm hoog, 8 cm breed en 5 cm diep.

Leeftijd detail: 
8j - 12j
Thema: 

Afmetingen

35.4 x 19.1 x 5.9 cm
Batterij type: 
geen batterijen

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons