U bent hier

10835 Familiehuis. Leer van alles over de dagelijkse taken thuis met dit leuke LEGO® DUPLO® familiehuis inclusief keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, dakterras en auto plus drie DUPLO figuren.

10835 Familiehuis. Leer van alles over de dagelijkse taken thuis met dit leuke LEGO® DUPLO® familiehuis inclusief keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, dakterras en auto plus drie DUPLO figuren.
€33,95

Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Er zijn eindeloze speelmogelijkheden met dit eenvoudig te bouwen huis waarin van alles kan worden geoefend: opstaan en aankleden, eten klaarmaken en opdienen, de auto wassen en ga zo maar door. Volop rollenspel en leerzame activiteiten dus, met het naspelen van het dagelijks leven met de drie DUPLO figuurtjes.

aantal stukjes: 69

* Inclusief drie LEGO® DUPLO® figuurtjes: een moeder, een vader en een kind.
* De set bestaat uit een modulair huis van drie verdiepingen inclusief keuken met oven die open kan, badkamer met toilet, wastafel en kastje met spiegeldeur, slaapkamer met bedden, kinderkamer met beweegbare dakramen, dakterras, eethoek, wandplanken, beweegbare deuren en een auto.
* Inclusief stenen met opdruk van een spiegel, wc-papier, een wekker, een oven en een teddybeer om allerlei verhalen te verzinnen.
* Accessoire-elementen: pan, bord, stokbroden, kan, beker, borstel en bloemen.
* Met de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk kun je je kind helpen om allerlei dagelijkse handelingen en gebeurtenissen te oefenen.
* Het leuke, eenvoudig te bouwen familiehuis stimuleert de bouwvaardigheid en biedt vrijwel onbegrensde speelmogelijkheden.
* Dankzij de modulaire opzet kan de set op allerlei verschillende manieren worden gebouwd en gebruikt.
* Je peuter zal het heerlijk vinden om zogenaamd samen met papa de auto te wassen of stokbrood te bakken in de oven.
* LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.
* Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar.
* Het familiehuis is ca. 28 cm hoog, 38 cm breed en 9 cm diep.
* De auto is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed.
* Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare LEGO® DUPLO® wereld.

Categorie: 
Leeftijd detail: 
2j - 5j
Thema: 

Afmetingen

35.4 x 37.8 x 11.8 cm
Batterij type: 
geen batterijen

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons